![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpjVZBdCCXOvHrZCVuS5xATn6Z4tgLb1bS4dL5Hv2cXHebhcvYExN79QwQ1KO-xGr0EJ4fPd4NspM1xc5IuHh9wZixAMACeOoUabagEGXzhnh6kndRlzbzlrkh-L5C8bFiqJDpKqrEJ5r-/s320/Lijsterbes-10.jpg)
In het eindejaarsnummer van Attitude wordt er gefocust op de keuken van Geert Van der Bruggen (De Lijsterbes, Berlare - Michelin *, GaultMillau 17/20). Geert kookt zeer origineel en smaakvol en gebruikt op een feilloze wijze de verschillende invloeden en scholen die onze gastronomie beinvloed hebben. Samen met de mensen van boerderij ' De Loods ' te Aalst slaagt hij er ook in een uniek assortiment kruiden en groenten in zijn gerechten te verwerken (foto Hilde Gilbos)