![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrRBAVkkiKGAOtxKMwtqfxx7AyLZGI6JP5E1DKuZQdFvWysK1eynk6jB_TffCKJeMdtuAEgS6nXpUTAPBTpihh9kE5AUaAM3U_96-Y1XDqDtsjjsibOaYzC7cRL48CUs-EOgySMNtIrloO/s200/COVER_NL.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw0DW5qoEigLoGdFtjPCJv93DhoazixTH0w0Omtq3zd-MpBvUFomQu3G0zTo1p1J-VTEOzJKZJ3Gg-EULid9naeXIve4xfcaE_-KkNsPsF2tI0Ft4lODgO2tb2twSHWXrW47PstwA8myCM/s200/IMG_4576.jpeg)
Deze namiddag werd op de nostalgische locatie van Palm Breweries te Steenhuffel de derde editie van de culinaire jaargids 'Foodprint' aan de pers voorgesteld. Voor mij was het, als medewerker van het eerste uur, een eer en een traditie geworden dit te doen, een heupprothese op het foute moment besliste er anders over. Mijn dochter Cleo nam, samen met Guy Lemaire van RTBF, de honneurs waar en het werd, voor de derde maal, een sleutelmoment voor ons horeca-gebeuren.Zeer opgemerkt : een ex aequo voor Andy De Brouwer, de toffe patron van Les Eleveurs te Halle en Fabrice d'Hulster van de Sea Grill te Brussel, samen verkozen tot 'Sommelier of the Year 2012'. Snedigste one-liner van de dag : ' als het niet in Foodprint staat, is het niet gebeurd ! '. Foto's Joris Luyten