dinsdag 12 maart 2013

Culinaire Passie: het programma voor dit voorjaar loopt




De brochure ‘Culinaire Passie´ van Horeca Vorming Vlaanderen is net de bus op : het aanbod en de mogelijkheden zijn meer dan de moeite waard. Er worden 6 workshops gegeven : Thierry Thys, Gert De Mangeleer, Kobe Desramaults, Hendrik Dierendonck, Iain Wittewrongel, Filip Claeys, Rudi Van Beylen, Jurgen Lycops en Johan Van Raes werken er aan mee. Verder wordt er gefocust op het stageprogramma : daar is op één jaar tijd ook een lange weg afgelegd en worden er op maat gemaakte stages voorgesteld in binnen-en buitenland. Dit voorjaar start er nog een gloednieuw initiatief in die richting : tot binnen enkele maanden is dat echter nog  ‘ a work under construction ‘. Het schenkt me zeer veel voldoening om met het team van Horeca Vorming mee te kunnen werken aan initiatieven waar de ganse horeca al geruime tijd vragende partij voor was.