van Horeca Vlaanderen en met Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan, peters van deze aktie, officieel de tweede jaargang van ‘Jong Keukengeweld’ op gang getrapt. Met Marc Declerq van Foodwriters en enkele Toerisme-officials zochten we zorgvuldig de nieuwe crème de la crème van jong, kokend Vlaanderen uit. 39 enthousiaste koks, niet ouder dan 35 en met de nodige guts in zich om de culinaire Flemish Wave op gang te trekken, staan aan de startlijn : Vlaanderen zendt zijn zonen ( en dochters) uit.
maandag 24 september 2012
‘Jong Keukengeweld 2012/2013’ uit de startblokken op Chef12 te Kortrijk
Deze morgen is door de mensen van Vlaanderen
Lekkerland en Toerisme, samen met Danny Van Assche
van Horeca Vlaanderen en met Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan, peters van deze aktie, officieel de tweede jaargang van ‘Jong Keukengeweld’ op gang getrapt. Met Marc Declerq van Foodwriters en enkele Toerisme-officials zochten we zorgvuldig de nieuwe crème de la crème van jong, kokend Vlaanderen uit. 39 enthousiaste koks, niet ouder dan 35 en met de nodige guts in zich om de culinaire Flemish Wave op gang te trekken, staan aan de startlijn : Vlaanderen zendt zijn zonen ( en dochters) uit.
van Horeca Vlaanderen en met Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan, peters van deze aktie, officieel de tweede jaargang van ‘Jong Keukengeweld’ op gang getrapt. Met Marc Declerq van Foodwriters en enkele Toerisme-officials zochten we zorgvuldig de nieuwe crème de la crème van jong, kokend Vlaanderen uit. 39 enthousiaste koks, niet ouder dan 35 en met de nodige guts in zich om de culinaire Flemish Wave op gang te trekken, staan aan de startlijn : Vlaanderen zendt zijn zonen ( en dochters) uit.